UrTe tiedote II / 2016

06.01.2017 17:22

URJALAN TENNISSEURA TIEDOTE II / 2016

HYVÄ TENNISSEURALAINEN!

Menneen kesän toiminta oli aikaisempia vuosia aktiivisempaa. Kiitos uusien hiekkatekonurmikenttien tenniksen harrastus tuntuu lisääntyneen Urjalassa. Tämä näkyi esim. siinä, että seura järjesti kaksi tenniskurssia, joissa osallistujia oli yhteensä n. 30. Tennisseuralla oli oman vuoron lisäksi myös ohjattu tennisvuoro Laukeelan kentillä. Seura sai myös joitakin uusia jäseniä. Kilpailutoiminta oli kesällä myös ahkeraa. Haastekisa saatiin pelattua taas vuoden tauon jälkeen, ja voittajaksi tuli seuran ykköspelaaja Veikka Järvinen. Heinäkuun alussa pidettiin uusittujen tenniskenttien avajaiskisat: 2-pelin voitto Veikalle ja 4-pelin voitti myös Veikka yhdessä parinsa Kimmo Nummisen kanssa. Tarkoituksena olisi, että kisoista tulisi jokavuotiset nimellä Urjala Open. Elokuussa pelattiin sitten taas seuran mestaruuksista: yleisen sarjan 2-pelin voitto meni Jaakko Marjamäelle, seniorisarjan voittaja oli Hannu Hirvonen ja 4-pelin voitto parille Jaakko Marjamäki – Jukka Mäenpää. Menneenä kesänä ei valitettavasti löytynyt pelaajia naisten ja nuorten sarjoihin.

Seuran syyskokous pidettiin Motelli Pentinkulmalla 3.11. Seuran puheenjohtajana jatkaa edelleen allekirjoittanut ja myös muun hallituksen kokoonpano säilyi ennallaan. Jäsenmaksu vuodelle 2017 on edelleen aikuisilta 10€ ja lapsilta (alle 15v) 5€. Jäsenmaksun voi suorittaa seuran tilille FI7254884340011875. Muistathan, että jäsenmaksu on pienen seuramme tärkein tulonlähde.

Talvikausi on jo hyvää vauhtia käynnissä. Monien vaiheiden jälkeen tennisseuralla on seuraavat vuorot Kirkonkylän koulun salissa:

  • lauantai klo 16-18

  • sunnuntai klo 9-11

Seura myy edelleen tennispalloja edulliseen hintaan jäsenille 7€ / purkki ja ei-jäsenille 10€ / purkki. Palloja voi tiedustella Kimmo Nummiselta puh. 0505819436.

Seuran omat kotisivut löytyvät osoitteesta https://urjalan-tennisseura2.webnode.fi. Sinne pyritään päivittämään uusin tieto, mutta valitettavasti monien kiireiden takia päivityksiä ei sinne ole paljon tullut. Lisäksi olemme myös facebookissa, käy tykkäämässä. Seuramme tiedot on myös päivitetty yhdistysrekisteriin, joten pelkoa sieltä poistamisesta ei enää ole.


 

Tennisterveisin

Hannu Hirvonen puh. 0405592989, hirpsu@gmail.com

Takaisin

Hakusivu

© 2014 Kaikki oikeudet pidätetään.