Urjala Open pelattiin tuulisissa olosuhteissa

01.07.2018 09:31

Kaikkiaan 10 pelaajaa kolmessa eri sarjassa lähti tavoittelemaan mestaruuksia Urjala Open tenniskisoissa. Kova tuuli sotki paljon pelejä, ja ratkaisevat pelit pelattiinkin tuulisten Laukeelan kenttien sijasta Nummisen kentällä. Miesten yleisessä sarjassa nähtiin kovatasoinen taisto kolmen B-luokan pelaajan välillä. Voittajaksi selviytyi Urjalan oma tennistähti Veikka Järvinen, joka ratkaisevassa kaksinpelissä voitti loimaalaisen Tero Heikkilän erin 2 - 0 (6 - 0, 6 - 4). Heikkilälle siis toinen sija ja kolmanneksi sarjassa pelasi urjalalainen Ronni Tuppurainen. Miesten yleisessä 4-pelissä voittoa lähti tavoittelemaan 4 paria. Veikka Järvisestä tuli kisojen kaksoisvoittaja, kun hän yhdessä Kimmo Nummisen kanssa voitti loppuottelussa parin Jukka Mäenpää / Ronni Tuppurainen erin 2 - 0 (6 - 4, 6 - 0). Sarjassa kolmanneksi sijoittui pari Martti Numminen / Mauri Onttonen (Toijala), joka pronssipelissä voitti parin Mauri Marjamäki / Toomas Tilk (Viro) erin 2 - 1 (6 - 4, 6 - 7), ratkaiseva pitkä tiebreak 10 - 6. Harrastelijasarjan 2-pelin voittoa lähti tavoittelemaan kolme pelaajaa, ja voittajaksi saatiin Hannu Hirvonen. Sarjassa toiseksi tuli Mauri Marjamäki ja kolmanneksi Jukka Mäenpää.